Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


Vriendin Frenkie de Jong is Mikky Kiemeney

27 April 2022 - Don

Wie is de vriendin van Frenkie de Jong? Dat is de blonde Mikky Kiemeney. De twee kennen elkaar van hun tijd op de middelbare school en daar sloeg de vonk over. Mikky was op dat moment 15 jaar en ze zaten bijelkaar in de klas. Toen ze 16 waren kregen ze een relatie en heeft ze van dichtbij de groei doorgemaakt van Frenkie als voetballer.

Zo maakte Frenkie eerst de overstap van Willem II naar Ajax. Vanuit Jong Ajax werd de middenvelder een belangrijke pion in het eerste van Ajax. Met geweldige dribbels, loopvermogen en inzicht liet hij zien het niveau van de Champions League goed aan te kunnen. Mikky bleef zichzelf ontwikkelen en groeide als influencer en onderneemster door haar eigen merk in de markt te zetten. Onder haar eigen merkt verkoop ze kleding, sieraden en accessoires.

In de zomer van 2019 maakte De Jong zijn transfer naar Barcelona. Daar zijn ze inmiddels gesettled en genieten ze van het leven. Ze halen het beste naar boven in elkaar door veel dingen te doen waar ze energie van krijgen. 

Alle berichten
Laatste berichten

Alle goals
Laatste goals