Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


Noppert vriendin

11 December 2022 - Don

Op de voetbalvrouwen pagina wordt je getrakteerd op de leukste voetbal babes, spelersvrouwen en WAGS van dit moment. Deze keer is het de beurt aan de vriendin van Oranje-doelman Andries Noppert.

Andries Noppert en Sarena hebben elkaar meer dan 9 jaar geleden leren kennen. Sarena is de mooie en lieve vriendin van de Nederlandse keeper. Zij werkt momenteel als contractbeheerder bij inkooporganisatie Groninger Gemeenten. In 2019 zijn Andries en Sarena getrouwd, en in 2022 werd hun zoontje Daan geboren. 

Samen hebben ze nu een leven opgebouwd in Friesland. Andries zijn voetballoopbaan heeft wat pieken gekend maar ook veel dalen. In 2020 werd zijn contract bij Dordrecht niet verlengd en liep zijn avontuur in Italie bij Foggia uit op een teleurstellend anderhalf jaar waarin hij maar tot 8 optredens kwam.   Daarnaast is Andries ook deel uit gaan maken van het Nederlands elftal dat toen onder leiding stond van Louis van Gaal. Het WK in Qatar was een bijzonder moment voor Andries omdat hij tot verbazing van iedereen tot eerste doelman werd uitgeroepen. Sarena kon helaas niet bij de wedstrijden zijn omdat ze moest werken. Toch was ze erbij in gedachten en heeft ze Andries op afstand gesteund. Andries Noppert heeft het WK in Qatar goed gespeeld.

Hij wordt vanwege zijn 2,03 meter ook wel 'Touwer of Jouwer' genoemd. Sarena is een liefdevolle en mooie vrouw die Andries onvoorwaardelijk steunt in zijn carrière. Mogelijk zal Noppert na zijn goede optreden in Qatar een transfer maken. Clubs als Ajax en Betis Sevilla worden genoemd.

Alle berichten
Laatste berichten

Alle goals
Laatste goals