Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


Ihattaren vriendin

02 Augustus 2022 - Don

Op de voetbalvrouwen pagina wordt je getrakteerd op de leukste voetbal babes, spelersvrouwen en WAGS van dit moment. Deze keer is het de beurt aan de vriendin van Ihattaren. De twee lijken inmiddels alweer uit elkaar te zijn. De relatie tussen de Ihattaren en Yasmine is van korte duur geweest.

Yasmine is geen onbekende in de influencer wereld. Met ruim 85000 fans heeft ze al behoorlijk wat volgers verzameld. Op haar social media kanalen maakt ze ondere andere reclame voor kledingketen Zara en het fashionlabel LA Sisters.

Ze is bekend met de voetbalwereld. Ze heeft namelijk eerder een relatie gehad met ex AZ-speler Zakaria Aboukhlal die momenteel speelt voor Toulouse.

Ihattaren

De talentvolle voetballer hoopt in 2022 definitief door te breken bij Ajax. De aanvallende middenvelder begon zeer goed aan de voorbereiding en maakte enkele fraaie doelpunten. Zijn perfecte start werd onderbroken door prive perikelen. Zoals er werd vemeld in de media mocht hij zich van Ajax en de politie niet melden op sportpark De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Enkele weken later liet de middenvelder zich weer zien op het trainingsveld. Hopelijk kan hij zich weer volledig richten op het voetbal.

Alle berichten
Laatste berichten

Alle goals
Laatste goals