Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


De vriendin van Mauro Icardi is Wanda Nara

16 Januari 2022 - Don

Mauro Icardi heeft met alle sterren bij PSG veel concurrentie. De Argentijnse spits is al een tijd samen met Wanda Nara. De 35 jarige Argentijnse vrouw blondine was eerst samen met oud Barcelona-spits Maxi Lopez. Na een tijd merkte Lopez dat ze vreemd ging met Icardi en een nieuwe koppel was geboren.

De relatie tussen Wanda en Mauro Icardi heeft ook een tijd onder spanning gestaan. Via een prive detective kwam ze erachter dat Icardi aan het rommelen was met andere vrouwen. Aangezien ze op recente foto's op Instagram weer is te zien met Mauro lijkt alles weer koek en ei.

Wanda is een mooie verschijning om te zien en heeft met ruim 10 miljoen volgers een grote naamsbekendheid opgebouwd. Ze houdt van ondernemen en heeft een eigen cosmetica merk.

Alle voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen

Alle berichten
Laatste berichten

Ibrahimovic is met AC Milan kampioen geworden. Tijdens een kampioensrit door de stad filmde een fan hoe Zlatan een BH tegen het hoofd van Giroud gooit...

Momenteel speelt Balotelli bij Demirspor in Turkije. Daar liet hij zondag zijn voeten spreken door maar liefst vijfmaal (!) te scoren. Het mooiste doe...

TOP 10 GOALS ⚽️ | Feyenoord | Europa Conference League....