Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


Antony vriendin

08 Augustus 2022 - Don

Op de voetbalvrouwen pagina wordt je getrakteerd op de leukste voetbal babes, spelersvrouwen en WAGS van dit moment. Deze keer is het de beurt aan de vriendin van Antony: De Braziliaanse Rosilene Silva.

De onnavolgbare vleugelspeler speelt al weer enkele jaren in Amsterdam. Hij heeft zich met zijn gevaarlijke acties en snelheid onmisbaar gemaakt.

Rosilene Silva

De persoon die Antony met beide voeten op de grond houdt is de Braziliaanse Rosilene. De twee zijn al samen sinds hun tienerjaren waar Antony destijds speelde voor de jeugdelftallen van São Paulo. Toen hij zijn debuut maakte voor het eerste elftal stond ze hem al aan te moedigen. Niet veel later volgde ze hem naar Amsterdam waar zij hem hielp om zich te settelen. 

Net voordat de twee naar Amsterdam kwamen in 2019 werden Antony en Rosi de ouders van een jongetje genaamd Lorenzo. Ze zijn vaak in de Johan Cruijff Arena te bewonderen waar ze Antony komen aanmoedigen. Vanwege de perfecte prestaties van Antony is het nog maar de vraag hoe lang hij zijn kunsten nog zal vertonen in de hoofdstad.

Alle berichten
Laatste berichten

Alle goals
Laatste goals