Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


Mislukte acties van achter je standbeen + wereldgoal Vazquez

04 Augustus 2010 - Sjoerd

Een bal achter je standbeen schieten is opzich al moeilijk. Maar Pasquato dacht dat wel even te doen. Hij kwam bedrogen uit. In de oefenwedstrijd tussen Juventus en Lyon werd hij de diepte in gestuurd en wil de bal in één keer achter zijn standbeen nemen. Dit gaat helemaal verkeerd. Hij trapt zijn eigen standbeen weg en gaat knullig onderuit.

Het is wel eens gebeurd dat iemand wel zo’n doelpunt maakt. Andres Vazquez was de maker hiervan. Op 7 mei 2007 maakte hij deze prachtige goal in de Zweedse competitie. Misschien kan Pasquato hier nog wat van leren.

Een bal achter je standbeen terughalen is een leuke actie als je deze beheerst. Diego Renan, de vleugelverdediger van de Braziliaanse topclub Cruzeiro, had duidelijk geen idee waarde bal was. Bij deze blunderende actie scheurde hij ook nog bijna zijn kruisbanden af.

Alle voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen

Alle berichten
Laatste berichten

Groningen-speler Ngonge maakte afgelopen weekend mogelijk het mooiste doelpunt van het seizoen. Een doelpunt dat de hele wereld over gaat vanwege de m...

Chaos met supporters bij auto Koeman na nederlaag tegen Real Madrid. Ronald Koeman speelde zondagmiddag met zijn Barcelona een thuisduel tegen Real M...

 Futsal compilatie met héééérlijke acties en goals... Bij voetbal denken we vaak aan een groot (kunst) grasveld...