Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


Maak met mooie compilatie kennis met de kersverse PSV-spits: Carlos Vinicius

31 Augustus 2021 - Don

PSV heeft zich versterkt met de 26-jarige Vinicius. De Braziliaanse spits komt voor twee seizoen op huurbasis over van Benfica. Mocht de samenwerking voor beide partijen goed uitpakken kan de koopoptie worden toegelicht.

Bij Benfica kwam de spits niet voor in de plannen van trainer Jorge Jesus. Vorig seizoen was Vinicius nog verhuurd aan Tottenham en wist hij in 22 wedstrijden 10 keer te scoren. Bekijk in onderstaande video de doelpunten en skills van de goalgetter.

Vinicius over zijn transfer naar PSV:

Alle voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen

Helena Seger is de 11 jaar oudere vrouw van Zlatan Ibrahimovic en samen hebben ze twee kinderen. Voordat nog niet bekend was dat Ibrahimovic zou tekenen bij Manchester United had ze graag weer terug willen gaan naar Italië waar hij eerder speelde voor Inter en AC Milan. Het contract van de ex-Ajacied liep af bij PSG en hij wilde zijn contract verlengen.

Eerder dat seizoen kwam in het nieuws dat Ibrahimovic 75 miljoen euro per jaar kon gaan verdienen in China, een onrealistisch bedrag. "Mijn familie neemt de beslissing waar ik heen ga", aldus de 34-jarige spits.

Helena Seger, de vrouw van Ibrahimovic
ibrahimovic
Alle berichten
Laatste berichten

AZ heeft donderdagavond goede zaken gedaan tegen Cluj door met 0-1 te winnen in de Conference League. De mooiste panna van deze voetbalavond kwam op n...

Ronaldo ziet veldbestormer op het laatste moment gepakt worden door de stewards. Zijn populariteit is nog altijd enorm en de fans hebben er veel voor ...