Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


Compilatie: De Franse ‘vleugelflitser’ Nkunku is in bloedvorm dit seizoen…🔥

15 Oktober 2021 - Sjoerd

Compilatie: De Franse Nkunku is in bloedvorm dit seizoen...��

Een talent kunnen we Christopher Nkunku (23) van RB Leipzig niet meer noemen. Maar de Franse buitenspeler zit ook zeker niet aan zijn top. Hij speelde tot 2019 bij PSG maar brak daar nooit door. Op zich ook niet gek met de vleugelspelers die daar rond lopen.

Toch lijkt hij nu via een omweg alsnog de absolute top te halen als hij deze vorm doorzet. Hij scoorde dit seizoen al negen keer in tien wedstrijden. Hier zat overigens een knappe hattrick tegen Manchester City bij in de Champions League.

Hoe ver denk jij dat Nkunku het gaat schoppen? Bekijk hieronder een compilatie van de behendige buitenspeler...

Alle voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen

Helena Seger is de 11 jaar oudere vrouw van Zlatan Ibrahimovic en samen hebben ze twee kinderen. Voordat nog niet bekend was dat Ibrahimovic zou tekenen bij Manchester United had ze graag weer terug willen gaan naar Italië waar hij eerder speelde voor Inter en AC Milan. Het contract van de ex-Ajacied liep af bij PSG en hij wilde zijn contract verlengen.

Eerder dat seizoen kwam in het nieuws dat Ibrahimovic 75 miljoen euro per jaar kon gaan verdienen in China, een onrealistisch bedrag. "Mijn familie neemt de beslissing waar ik heen ga", aldus de 34-jarige spits.

Helena Seger, de vrouw van Ibrahimovic
ibrahimovic
Alle berichten
Laatste berichten

Ibrahimovic is met AC Milan kampioen geworden. Tijdens een kampioensrit door de stad filmde een fan hoe Zlatan een BH tegen het hoofd van Giroud gooit...

Momenteel speelt Balotelli bij Demirspor in Turkije. Daar liet hij zondag zijn voeten spreken door maar liefst vijfmaal (!) te scoren. Het mooiste doe...

TOP 10 GOALS ⚽️ | Feyenoord | Europa Conference League....