Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


Brobbey gaat stuk tijdens personferentie om eigen grap over Ten Hag

24 April 2022 - Don

Brian Brobbey bewees Ajax zaterdag een geweldige dienst door net voor het einde het winnende doelpunt te maken. Hierdoor werd er met 0-1 gewonnen van NEC en blijven de Amsterdammers nog op koers voor het kampioenschap.

Na de wedstrijd tijdens de persconferentie werd hem gevraagd wat hij van de overstap van Erik ten Hag naar Manchester United vond. De 20-jarige spits kreeg de zaal aan het lachen toen hij zei dat hij hoopte dat Ten Hag hem over twee jaar naar Manchester haalt.

Alle voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen

Helena Seger is de 11 jaar oudere vrouw van Zlatan Ibrahimovic en samen hebben ze twee kinderen. Voordat nog niet bekend was dat Ibrahimovic zou tekenen bij Manchester United had ze graag weer terug willen gaan naar Italië waar hij eerder speelde voor Inter en AC Milan. Het contract van de ex-Ajacied liep af bij PSG en hij wilde zijn contract verlengen.

Eerder dat seizoen kwam in het nieuws dat Ibrahimovic 75 miljoen euro per jaar kon gaan verdienen in China, een onrealistisch bedrag. "Mijn familie neemt de beslissing waar ik heen ga", aldus de 34-jarige spits.

Helena Seger, de vrouw van Ibrahimovic
ibrahimovic
Frenkie samen met zijn vriendin Mikky op vakantie
frenkie de jong
Alle berichten
Laatste berichten

Ibrahimovic is met AC Milan kampioen geworden. Tijdens een kampioensrit door de stad filmde een fan hoe Zlatan een BH tegen het hoofd van Giroud gooit...

Momenteel speelt Balotelli bij Demirspor in Turkije. Daar liet hij zondag zijn voeten spreken door maar liefst vijfmaal (!) te scoren. Het mooiste doe...

TOP 10 GOALS ⚽️ | Feyenoord | Europa Conference League....