Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


‘Ajax kaapt Mohamed Ihattaren (19) voor neus van FC Utrecht weg’

20 Januari 2022 - Sjoerd

Ajax lijkt er in geslaagd te zijn om de 19-jarige Mohamed Ihattaren van gedachten te laten veranderen... Hij was in eerste instantie op weg naar FC Utrecht maar de onderhandelingen met Juventus verliepen stroef.

Daar hebben de Amsterdammers op in gespeeld. Ze hebben een gesprek gehad met Ihattaren en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun. Ook Erik ten Hag heeft al met de linkspoot om tafel gezeten. Alle signalen wijzen er op dat Ihattaren het komende half jaar (en misschien wel langer) in Amsterdam speelt.

Ajax zal even nodig hebben om hem wedstrijdfit te krijgen maar het hart van elke voetballiefhebber zal sneller gaan kloppen als die aan een topfitte Ihattaren denkt, want aan zijn talent ligt het niet. Kijk hieronder naar een compilatie van de oud-PSV'er.

Alle voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen

Alle berichten
Laatste berichten

Ibrahimovic is met AC Milan kampioen geworden. Tijdens een kampioensrit door de stad filmde een fan hoe Zlatan een BH tegen het hoofd van Giroud gooit...

Momenteel speelt Balotelli bij Demirspor in Turkije. Daar liet hij zondag zijn voeten spreken door maar liefst vijfmaal (!) te scoren. Het mooiste doe...

TOP 10 GOALS ⚽️ | Feyenoord | Europa Conference League....