Zoeken op Voetbaltube.com

Op zoek naar een speler, club of een leuk voetbalfragment? Dat kan door gebruik te maken van de zoekbalk.


Adverteren

'Voetbaltube' is populair! Of dit nu vanuit Nederland (voetbaltube.nl) Belgie (voetbaltube.be) of internationaal (Voetbaltube.com) is, dagelijks weten vele duizenden bezoekers 'Voetbaltube' te vinden.

Voetbaltube groeit nog dagelijks onder de echte voetballiefhebbers maar ook de liefhebbers van de randzaken rondom het voetbal kunnen hart ophalen. Met de 'Voetbalvrouwen (WAGs)' pagina gebeurt er ook genoeg interessants buiten het veld. Het grootste gedeeltde van de bezoekers van 'Voetbaltube' zijn tussen de 18 en 40 jaar. Het zijn voornamelijke mannen maar met het vrouwen-voetbal in opkomst is hier een verschuiving gaande.

Voetbaltube is een ideaal promotieplatform om als adverteerder een product, dienst of bedrijf onder de aandacht te brengen. Naast de mogelijkheid om diverse formaten banners te plaatsen als bedrijf verschijnen er ook regelmatig advertorials op Voetbaltube. Bedrijven waarvoor Voetbaltube in het verleden voor heeft geadverteerd zijn onder meer Zalando, FOXSports, Groupon en Unibet.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, op de contact-pagina, en wij zullen uw aanvraag z.s.m. behandelen.

Met vriendelijke groet,

Het Voetbaltube Team

Alle voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen

Alle berichten
Laatste berichten

Ibrahimovic is met AC Milan kampioen geworden. Tijdens een kampioensrit door de stad filmde een fan hoe Zlatan een BH tegen het hoofd van Giroud gooit...

Momenteel speelt Balotelli bij Demirspor in Turkije. Daar liet hij zondag zijn voeten spreken door maar liefst vijfmaal (!) te scoren. Het mooiste doe...

TOP 10 GOALS ⚽️ | Feyenoord | Europa Conference League....