Tip! Veel geld (€974) verdienen bij inzet op Ajax-PSV, Chelsea & goal Suarez

18 januari 2014 | stefan | Advertorial

 

Het competitievoetbal (buiten de Bundesliga) dendert dit weekend voort met aan aantal absolute krakers! Welke club pakt er drie punten en welke club delft dit weekend het onderspit?

Unibet geeft de bezoekers van Voetbaltube die zich registreren tot en met 50 euro gratis om zonder risico in te zetten op de wedstrijden. Voetbaltube geeft jou voor dit weekend een aantal tips! In totaal valt er deze week een bedrag van € 974,- te verdienen. Meer daarover lees je nu. De tip van Voetbaltube is groen gearceerd.

Wedtip 1, Ajax - PSV:

Een duel waar menig voetballiefhebber in Nederland reikhalzend naar uit kijkt. Ajax - PSV. PSV heeft zich versterkt met Bryan Ruiz en hoopt hiermee een sterke tweede seizoenshelft te spelen. Kan PSV de Amsterdammers op een gelijkspel houden? De quoteringen voor het duel zijn als volgt:

Zege thuisclub: 1.64
Gelijkspel: 4.20
Zege thuisclub: 5.05

Wedtip 2, Chelsea - Manchester United:

Zondag om 17:00 uur wacht een moeilijk duel voor Manchester United. Chelsea uit. Samen met Manchester City is de ploeg van Mourinho titelfavoriet. Kan Chelsea Robin van Persie & co zondag de genadeklap geven? Of toont de club uit Manchester zich strijdbaar. De quoteringen voor het duel zijn als volgt:

Zege thuisclub: 1.75
Gelijkspel: 3.70
Zege uitclub: 5.00

Wedtip 3, Doelpunt Suarez:

De derde tip komt ook uit de Premier League. Luis Suarez is dit seizoen in topvorm. Met een gemiddelde van 1.38 doelpunt per wedstrijd scoort hij aan de lopende band. Lukt het hem om zaterdag het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken thuis tegen Aston Villa? De quotering hiervoor is als volgt:

Eerste doelpunt Luis Suarez: 2.75

- Registreer je nu bij bookmaker Unibet!

Als je de 3 tips combineert (4.20 × 1.75 × 2.75) maakt dat € 19.45.
Met een inzet van €10,- verdien je dan € 194.-

Met de gratis 50 euro van Unibet valt er een bedrag van 50 × € 19.49 = € 974,53 te winnen.

Als Unibet klant (met geld op je account) kun je gratis iedere maand honderen sportevenementen bekijken via live streaming. Om het programma te zien, klik je op ‘wedden’ en daarna ‘Live wedden’, dan wijst het zich vervolgens van zelf.

Als een wedstrijd live te zien is dan staat er achter die wedstrijd een tekentje met ‘tv’ en daar kun je op klikken. Er moet wel geld op je account staan. Wedden is geheel op eigen risico en de quoteringen zijn onder voorbehoud.

FacebookTwitterGoogle+

Bekijk ook..

Laatste reacties

Знаете ли вы? Рассказ Стивенсона о волшебной бутылке был опубликован почти одновременно на английском и самоанском языках. Рассказ английского писателя был экранизирован в СССР раньше, чем опубликован его английский оригинал. Российских легкоалетов могут сурово наказать за действия чиновников от спорта. Один из старейших музеев Амстердама находится в церкви на чердаке. Министр социального обеспечения Израиля однажды назвала почти